Wie wint een spectaculaire trouwdag?
Wie wint een spectaculaire trouwdag? (Foto: aangeleverd)

Wie wint een spectaculaire trouwdag?

(Advertorial)

REGIO - Onderneemsters Rosalie Schutz van Schutz Mannenmode in Hoorn en Annet Kwantes van Het Boudoir Bruidsmode in Hoorn lopen al jaren met hetzelfde gevoel; als er beurzen georganiseerd worden voor bruidsparen is er te weinig actie. "Te veel kijken en informatie in overvloed, maar de echte interactie met de aanstaande bruidsparen ontbrak eigenlijk altijd."

Daarom zijn zij in 2016 gestart met een uniek beursconcept; 'win een deel van je spectaculaire trouwdag!' Een flink aantal bruidsparen heeft inmiddels de dag van hun leven gewonnen. Bruidsparen kunnen op deze beurzen hun hele dag samenstellen met de hiervoor speciaal geselecteerde deelnemers die allemaal in hun vakgebied professioneel met trouwen bezig zijn. Denk bedrijven die alles weten over trouwjaponnen, herenkostuums, kinderkleding, trouwringen, bloemsierkunst, styling, decoratie en trouwfotografie. En ook de muziek mag natuurlijk niet ontbreken.

"Er staan bedrijven die het inhoudelijke deel van je trouwdag kunnen begeleiden zoals een weddingplanner, ambtenaar van de burgerlijke stand en de dansschool voor de openingsdans. Maar ook praktische zaken zoals drukwerk, huwelijksreis en kapsels en make-up zijn belangrijke dingen om vooraf te plannen. Bijzonder is dat één van de bezoekende bruidsparen, uit de afspraken die gemaakt worden, een prachtige prijs uitgereikt krijgt: een prijzenpakket voor een unieke spectaculaire trouwdag! Aangeboden door alle standhouders van deze beurs", aldus de enthousiaste onderneemsters.

Waar zijn de beurzen?

Meer informatie over het organiseren, plannen en invullen en mogelijk winnen van een trouwdag? Kom dan 1 september naar de Gasfabriek in Alkmaar, tussen 11.00 en 16.00 staan alle professionals voor daar klaar met informatie, tips en adviezen. Geen tijd of niet in de buurt, geen nood! Zondag 13 oktober zijn deze enthousiaste wedding professionals te ontmoeten in De Bierderij te Monnickendam van 12.00 tot 17.00 uur. Zondag 3 november is Fort Westoever in Den Helder van 11.00 tot 16.00 uur de locatie voor deze beurs en zondag 12 januari kan men tussen 11.00 en 16.00 uur terecht in de hippe strandlocatie Oranje-Buiten in Hoorn. Ter ere van het vijfjarig bestaan van deze beurzen wordt een grote modeshow georganiseerd: vrijdag 15 november worden alle nieuwe collecties bruidsmode, kinderkleding en kostuums geshowd, aangevuld met de hipste bruidskapsels, moderne boeketten en veel lekkers om te proeven. Onder begeleiding van 'huis-dj' Peter wordt het een topavond met heel veel inspiratie, tips en tricks voor een prachtige trouwdag. Reserveren voor deze avond is verplicht: bel 0229-269222 of mail naar info@hetboudoir.nl.

Alle events zijn gratis toegankelijk en kunnen (de modeshow uitgezonderd) zonder afspraak worden bezocht. Kijk voor meer informatie op www.facebookcom/trouwbeursGasfabriekalkmaar. www.facebook.com/trouwbeursbierderijmonnickendam. www.facebook.com/trouwbeursfortwestoever. www.facebook.com/trouwbeursoranjebuiten