Muziek op Schoot

HEERHUGOWAARD - Zingen, dansen en muziek maken over de lente; donderdag 9 en zaterdag 11 mei start een nieuwe serie Muziek op Schoot in de Vuurplaats aan de Keizerfazant 46 in Heerhugowaard.

Tijdens de lentecursus worden er liedjes gezongen over de lente, wordt er bewogen en gedanst en maken de kinderen zelf muziek met allerlei instrumenten, zoals trommels en schudeitjes. Ook wordt er gebruikgemaakt van allerlei andere materialen die met de lente te maken hebben, zoals kuikentjes en haasjes. Uiteraard komen ook andere, algemene thema's en liedjes aan bod, bijvoorbeeld over autorijden en lekker buiten wandelen.

De lessen zijn voor kinderen van nul tot vierjaar samen met een (groot-)ouder of verzorger. Een momentje om samen van en met elkaar te genieten! De lentecursus beslaat acht weken op de donderdag- of zaterdagochtend tussen 09.00 en 12.00 uur. Groepen worden ingedeeld naar leeftijd.

Meer informatie is te vinden op www.muziekopschoot.nu of neemt contact op met docent Sharon Cijs via 06-23041999 of info@muziekopschoot.nu