Afbeelding
(Foto: Pixabay)

Een tijd van komen en een tijd van...

Het is mooi geweest. Ik heb het met veel plezier gedaan en geef het stokje graag door aan iemand die nieuwe inspiratie heeft en met frisse moed het nieuwe jaar gaat beginnen met het schrijven van columns voor deze krant.

Vele onderwerpen zijn aan bod gekomen bij mij; van supermarktervaringen tot vakanties, het genieten van mijn uitstapjes en mijn ervaringen bij het oppassen op mijn kleinkinderen, het eendendrama, de omgebouwde spijkerbroek en nog veel meer. De input is op. Hoewel ik elke dag wel weer nieuwe onderwerpen tegenkom is het voor mij mooi geweest. Het is heel fijn om ervaringen te kunnen delen en ik heb de afgelopen jaren veel complimenten ontvangen. Vrienden en bekenden lazen mijn columns graag en begrijpen niet waarom ik stop. Maar ik doe het toch.

'Ik geef het stokje graag door aan een ander'

Vanaf deze plek wil ik mijn opvolger veel succes wensen; ik weet zeker dat het je gaat lukken. Er zijn voor mij heel veel andere activiteiten waar ik energie en tijd aan ga besteden. De weken vlogen om en de volgende column moest alweer doorgestuurd worden. Ik was altijd in een half uurtje klaar, dat wel. Las het de volgende dag nog even door, veranderde er hier en dan wat aan en stuurde het door naar de redactie van het Heerhugowaards Nieuwsblad. Een onderwerp zoeken vond ik erg lastig.

Gelukkig wordt het door heel veel mensen gelezen en dat is een goede zaak. We leven in een tijd van veel 'things to do' en als er dan nog ruimte en tijd overblijft voor het huis-aan-huisblad dan zijn we goed bezig. Vanaf hier een ieder een heel goed 2020 toegewenst, fijne feestdagen en veel leesplezier voor nu en de komende tijd. Au revoir, adieu, dag en tot ziens.

Janet Wester