Strik die veters en gáán!
Strik die veters en gáán! (Foto: Pixabay)

Hardlopen voor 'n kop snert

'T VELD - Atletiekvereniging TAV '80 houdt zondagochtend 8 december de jaarlijkse Snertloop.

Dit is een prachtige loop door het buitengebied van het dorp 't Veld, een parcours waar de deelnemers de afgelopen jaren erg enthousiast over waren. De Snertloop is een trimloop die vooral door de wisselende weersomstandigheden in deze tijd van het jaar, steeds weer verrassend is. Onderweg staat een post met warme thee en fruit ter ondersteuning aan de lopers op de langere afstanden.

Voor het eerst dit jaar kunnen de lopers kiezen voor drie verschillende afstanden: vijf of tien kilometer of tien Engelse mijlen (16,1 kilometer). Inschrijven kan vanaf 09.30 uur in de kantine van sportpark VZV (De Kogge) aan de Rijdersstraat 112 in 't Veld. Start en finish zijn bij het sportpark. Het startschot voor deze trimloop klinkt om 10.30 uur. Er is kleed- en douchegelegenheid aanwezig.

De inschrijfkosten zijn € 7,-. Alle deelnemers krijgen een heerlijk pot verse snert na afloop. Alleen thuis nog even opwarmen. Ook dit jaar heeft TAV '80 een verloting op startnummer, mogelijk gemaakt door onze sponsors. Iedereen maakt hierdoor kans op een prijs! Kijk ook op www.tav80.nl.