Kijk voor uitslagen en standen op www.recreatievoetbal.nl.
Kijk voor uitslagen en standen op www.recreatievoetbal.nl. Foto: Archief

Derde zege op rij voor Used Products

HEERHUGOWAARD - Na zeven wedstrijden in de L'Arcade Administratie-Cup heeft Autobedrijf John Visser al een voorsprong van zeven punten in handen op de eerste achtervolger. De koploper had het lastig tegen De Heertjes/Albinotrouwringen 1, maar sleepte in de slotfase toch de overwinning binnen: 6-4.

Café Muizenvreugd gaf in de laatste seconden de overwinning uit handen tegen NVDB: 1-1. Ook in de wedstrijd tussen Kieskeurig en Schildersbedrijf Mol moesten beide ploegen genoegen nemen met een punt: 4-4. Used Products Den Helder versloeg Chelsea met 2-1 en houdt daarmee zicht op plek twee. VHC Jongens en Fietsvoordeelshop.nl deelden de punten: 1-1. Reyez! boekte een belangrijke overwinning op SMP/De Verse Kippen: 6-3.

Koploper onderuit

In de 123 Borstels.nl-cup leden de nummers een en twee beide een verrassende nederlaag. Koploper Energy Trust ging met 3-7 onderuit tegen Beemsterboer en nummer twee Jan Sprenkeling Square kreeg met 2-9 op de broek van Horizon Transport & Koeriersdiensten. Tips Thailand boekte een 4-3 zege op Jos Kamp Assurantiën. Vakantiehuis Thandiwe boekte een 3-2 overwinning op debestevergelijkingssites.nl en Damclub SNA leed de vijfde nederlaag op rij; Zonneveld Elektro won kinderlijk eenvoudig met 7-2 en staat nu ook tweede. Renses Automobielbedrijven blijft hekkensluiter na een 3-6 nederlaag tegen Van Dijk Borstelwerken.nl.