NVDB (gouden shirts) in actie tegen De Heertjes/Albinotrouwringen 1.
NVDB (gouden shirts) in actie tegen De Heertjes/Albinotrouwringen 1. (Foto: Aangeleverd)

AKD Adviesgroep eerste koploper

HEERHUGOWAARD - Na een klinkende 9-1 overwinning op CDV Holding mag AKD Adviesgroep zich de eerste koploper in de Rodi Media-Cup noemen. Ook Glazenwassers en reinigingsbedrijf R. de Hond & zn. is het seizoen uitstekend gestart, met een ruime 6-2 zege op Mors Grondverzet.

Titelverdediger Café Muizenvreugd verliest eerste duel

Dicks Vage Kennissen keek tegen 4FUN aanvankelijk tegen een achterstand aan, maar trok in het slot het duel toch naar zich toe: 4-1. Gofilex en TOP leken op een gelijkspel af te stevenen, maar Jari Mandjes bezorgde Gofilex in extremis de volle winst: 3-2.

De punten werden wél gedeeld in het spannende en vermakelijke duel tussen Banosol en De Heertjes/Albinotrouwringen 3, waar Harm Weidenaar namens De Heertjes in de slotminuut de 4-4 liet aantekenen. Ook ERP360/Vobit en Harm & Es Woningstoffering hielden allebei een punt over aan hun onderlinge duel: 3-3.

L'Arcade Administratiecup

In de L'Arcade Administratie-Cup kende Schildersbedrijf Mol de beste start. Titelverdediger Café Muizenvreugd werd met 4-1 verslagen. Fietsvoordeelshop.nl haalde in de slotfase de winst binnen tegen SMP/De Verse Kippen: 3-1. VHC Jongens BV kwam met de schrik vrij tegen Chelsea: 5-3. Promovendus Autobedrijf John Visser had het moeilijk tegen Reyez! maar sleepte uiteindelijk toch de overwinning uit het vuur: 4-3.

Het eveneens gepromoveerde Used Products nam brutaal een 3-0 voorsprong tegen Kieskeurig, maar ging strijdend ten onder: 3-4. NVDB behaalde dankzij matchwinner Sjoerd van Paassen een nipte 2-1 overwinning op De Heertjes/Albinotrouwringen 1.