Fietsvoordeelshop.nl pakt koppositie

HEERHUGOWAARD - In de L'Arcade Administratie-Cup heeft Fietsvoordeelshop.nl in de strijd om het kampioenschap drie belangrijke punten gepakt tegen Café Muizenvreugd en heeft het daarnaast ook de koppositie overgenomen van SMP/De Verse Kippen, dat zelf niet in de actie kwam. In een wedstrijd waarin beide ploegen lastig tot kansen kwamen waren de eerste echte mogelijkheden wel gelijk raak.

Fietsvoordeelshop.nl heeft met het positieve resultaat het kampioenschaap in eigen hand. Wat volgt zijn nog drie wedstrijden. Schildersbedrijf Mol wist daarnaast een belangrijke overwinning te boeken op Reyez! en blijft zo in de race om de titel. Dankzij deze overwinning blijft de achterstand van Schildersbedrijf Mol op de lijstaanvoerder vier punten en mag de ploeg dus nog hopen.

A2 Cup

In de A2 Cup heeft VHC Jongens B.V. de eindzege bijna veiliggesteld nadat de ploeg na een doelpuntrijk duel te sterk was voor Poulino Media. Ook NVDB kwam in actie met succes. Na een late treffer van Ramon Keesman wist NVDB de drie punten binnen te halen tegen De Heertjes/Albinotrouwringen 1 en heeft de ploeg nog een kleine kans op de winst van de A2 Cup. Na vier minuten wist Sjoerd van Paassen de score te openen namens NVDB, maar hierna bleven de doelpunten lang uit. Pas in de 38e minuut was het weer raak en hiermee leek Joep Stet De Heertjes/Albinotrouwringen 1 een punt te gaan bezorgen. Dit was echter buiten Keesman gerekend, die een minuut later NVDB toch nog de volle buit wist te bezorgen. Hiermee blijft achterstand van NVDB op VHC Jongens B.V. vijf punten, al komt de koploper nog een keer vaker in actie.