Autobedrijf John Visser overtuigend kampioen

HEERHUGOWAARD - Het was al heel snel duidelijk dat Autobedrijf John Visser de titel zou pakken in poule B, maar deze week werd reeds vier rondes voor het einde van de competitie het kampioenschap officieel behaald door een 3-1 overwinning op middenmoter Van Dijk Borstelwerken.nl.

Door doelpunten van Sten de Vries, Tim Koorn en Thijmen Kee werd van de achttien competitiewedstrijden nu voor de zestiende keer gewonnen en maakte het autobedrijf dit seizoen tot nu toe in de competitie maar liefst 136 doelpunten. Het team komt volgend jaar in actie op de hoogste klasse. Op dit moment heeft Used Products Heerhugowaard de beste papieren voor de tweede plaats, een plek die aan het einde van de competitie eveneens recht geeft op directe promotie. Used Products won eenvoudig met 8-4 van hekkensluiter Smaak Enzo, dat zich waarschijnlijk al heeft neergelegd bij degradatie.

Tweede plek

Ook Horizon Transport & Koeriersdiensten mengt zich weer in de strijd om de tweede plaats door een 6-3 overwinning op het in zwaar weer verkerende Renses Automobielbedrijven. De concurrent van Renses in de strijd om degradatie, De Heertjes 4/Sunrise zonwering b.v., pakte een nuttig punt tegen Jos Kamp Assurantiƫn, dat door het gelijke spel lijkt af te haken in de strijd om de tweede plaats. Ook het bovenin goed meedraaiende Zonneveld Elektro verspeelde kostbare punten tegen het verrassend sterk spelende Damclub SNA (5-2). Tenslotte is ook Jan Sprenkeling Square nog in de race voor de tweede plaats, maar ook dit team verspeelde punten tegen Tips Thailand. In de slotfase zorgden Sander Hillegers en Rico Vlaar ervoor dat Tips Thailand een puntje overhield aan dit duel.