BH-inruilactie bij Yvon's bodyfashion.
BH-inruilactie bij Yvon's bodyfashion. (Foto: aangeleverd)

BH-inruilactie bij Yvon's bodyfashion

NOORD-SCHARWOUDE - Ruil een oude beha in en ontvang 10 euro korting op een nieuwe beha van het merk Triumph. Yvon's bodyfashion doet mee aan deze leuke actie van het merk Triumph. Tot en met 19 mei heeft men de kans om van deze actie te profiteren.

Profiteer tot en met 1 mei van deze actie

Sinds de oprichting van de winkel, dat is deze week precies 24 jaar geleden, verkoopt Yvonne dit lingeriemerk. Omdat Triumph voorheen in Langedijk door textielwinkel Smit (later Marjo) werd verkocht, en daardoor bij veel mensen in Langedijk bekend was, besloot Yvonne dit merk ook in het assortiment op te nemen.

Goede keuze

En dat is een goede keuze gebleken. Het aanbod is in de loop van de jaren flink veranderd, al zijn sommige klassiekers nog steeds verkrijgbaar. Maar onveranderd is de goede pasvorm en de goede prijs/kwaliteit verhouding van de beha's. Hierdoor zijn ze een belangrijk deel van het assortiment an Yvon's bodyfashion, naast de andere lingeriemerken zoals bijv. Chantelle, Mey, Anita, Rosa Faia en Felina.

Vele modellen

Klanten hebben dit seizoen keuze uit vele modellen die ook verkrijgbaar zijn in vrolijke zomerse kleuren zoals mint groen, abricot en roze.

Meer weten? Neem dan een een kijkje op www.yvonsbodyashion.nl