Alles voor Moederdag bij Nice 2 Have

HEERHUGOWAARD - Met Moederdag in aantocht willen sommigen nog snel een leuk cadeau halen. Nice 2 Have in Heerhugowaard kan daarin uitkomst bieden, want volgens eigenaar Hans Stroomer heeft de zaak artikelen voor elke portefeuille.

'Ook kinderen willen vaak wat moois kopen voor hun moeder '

"Ook kinderen willen vaak wat moois kopen voor hun moeder en die hebben toch wat minder te besteden. Bij ons kunnen ze evengoed slagen, want iets leuks hoeft niet perse duur te zijn."

Sieraden

In de zaak aan het Raadhuisplein 8 ligt het accent op sieraden, legt Stroomer uit. "Wij verkopen sinds kort bijvoorbeeld ook de sieraden van het merk Anna Haie naast de merken Melano, Josh, Mi-moneda, Ixxxi et cetera. Ook biedt Nice 2 Have horloges of gewoon een leuk sjaaltje een portemonnee of een tas. "De naam van de zaak zegt het al: alles wat we hebben is Nice 2 Have, dus leuk om te hebben. Je hebt het niet per se nodig, maar het maakt het leven nét wat mooier. Daarom adviseren wij de klanten hier altijd netjes en goed, zodat ze tevreden en geslaagd de winkel verlaten."

Nice 2 Have is te vinden aan het Raadhuisplein 8 in Heerhugowaard, tel. 072-5740503. Kijk voor meer informatie op www.nice-2-have.nl.