Afbeelding
(Foto: aangeleverd).

Finalistentour vervroegd door Champions League

HEERHUGOWAARD - De cabaretiers van de Finalistentour 2019 van het BNNVARA Leids Cabaret Festival spelen op woensdag 8 mei bij Cool kunst en cultuur. In verband met de halve finale van de Champions League wordt de aanvangstijd van de voorstelling vervroegd naar 19.00 uur.

"Het is uniek dat de Amsterdamse voetbalclub Ajax in de halve finale van de Champions League staat en dus begrijpen wij maar al te goed dat onze theaterbezoekers deze wedstrijd niet willen missen", aldus John Snoek, die laat zien waar een programmeur over nadenkt.

Voetbal

In overleg met het BNNVARA Leids Cabaret Festival is daarom besloten de aanvangstijd van de voorstelling te vervroegen naar 19:00 uur, zodat de voetballiefhebbers alsnog kunnen genieten van deze spannende wedstrijd. De voorstelling waarbij de finalisten Jasper van der Veen, Senne Guns en Gavin Reijnders de finale van het festival nog eens dunnetjes overdoen, is om 20:45 afgelopen. Daarna is iedereen, theaterbezoeker of niet, van harte welkom in Café Cool om de wedstrijd tussen Ajax en Tottenham Hotspur te aanschouwen. Theaterbezoekers die al beschikken over een theaterkaart zijn persoonlijk op de hoogte gesteld. Heeft u nog geen kaarten maar wilt u wel genieten van deze complete avond uit? Kijk voor voor meer informatie en tickets op www.coolkunstencultuur.nl.