Moederdag in Vlindertuin Vlindorado.
Moederdag in Vlindertuin Vlindorado. (Foto: aangeleverd)

Moederdag in Vlindertuin Vlindorado

WAARLAND - Op zoek naar een cadeau waar je moeder echt blij van wordt? Geef je moeder een prachtig anthurium boeket van Dekker Anthuriums of bezorg moeder vlinders in haar buik en kom samen met het hele gezin naar Vlindertuin Vlindorado. In dit vlinderparadijs kan je genieten van de kleurrijke wereld van het tropisch regenwoud. Alle moeders die zondag 12 mei Vlindorado bezoeken krijgen gratis een leuke attentie.

Bezorg je moeder vlinders in haar buik

De vlinders, vogels en exotische bloemen en planten geven je een idee van de tropen. Tussen de bloeiende planten fladderen de meest bijzonder gekleurde vlinders in allerlei soorten, kleuren en maten op zoek naar nectar en fruit. Ook de grote inloop volière met (sub)tropische vogels, zoals drie kleine toekans, is een lust voor het oog.

Fotokaart

In de tuin staan educatieve bordjes met veel informatie over de vlinders en vogels en bij de entree kan een fotokaart meegenomen worden zodat jong en oud zelf op zoek kunnen gaan naar de meest voorkomende soorten. Ook is er een gratis speurtocht waarbij kinderen zelf kunnen ontdekken hoe de vlinders en vogels leven, wat ze eten en hoe ze zich voortplanten. Wie geluk heeft kan zelfs een vlinder geboren zien worden in de 'poppenkast'. De hoofdpaden in de tuin zijn verhard en drempelvrij en daarmee prima geschikt voor een rolstoel of kinderwagen.

Openingstijden: ma t/m za van 10.00-17.00 uur, zondag van 11.00-17.00 uur. Vlindertuin Vlindorado/Dekker Anthuriums, Smeetsweg 12, Waarland. Tel. 0226-422358 www.vlindorado.nl/www.dekkeranthuriums.nl