Gouden Tulp veteranen tennistoernooi

OUDKARSPEL - Ook dit jaar wordt er weer een tennistoernooi voor veteranen georganiseerd bij TV Tulp. Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor KaijerColors@home.

De start is op zaterdag 1 juni en eindigt op zondag 9 juni. De inschrijving sluit op 22 mei. Er kan worden gespeeld in de volgende onderdelen: HD; DD; GD alleen voor spelers van 40 jaar en ouder en in de categorieën 5, 6, 7 en 8. Ook wordt er een verdeling gemaakt naar leeftijd 40+; 50+ en 60+. Er wordt gespeeld in een poule systeem en dit betekent dat er meerdere wedstrijden in de poule zijn. Omdat ook gepensioneerden zich kunnen inschrijven kan er in de (na)middagen gespeeld worden op doordeweekse dagen. De inschrijvingskosten zijn per onderdeel € 10,- per persoon waarvan € 8,- voor het toernooi en € 2,- voor de verloting met verschillende mooie prijzen. De hoofdprijs is een rondvlucht boven Noord Holland.

Maaltijden

De kantineploeg zal ook dit jaar tegen een redelijke prijs maaltijden verzorgen. Tevens verzorgt deze ploeg heerlijke gratis hapjes tijdens het toernooi. De inschrijving lopen via www.toernooi.nl o.v.v. Kaijer Colors@Home (G)ouden TULP 2019, voor wie vragen of informatie wenst over dit toernooi kan dit mailen naar cees.biersteker@ziggo.nl of contact opnemen met Cees Biersteker (06-15823217) of met Nico Biersteker (06-37551946).