De-Slaapfabriek bestaat tien jaar!
De-Slaapfabriek bestaat tien jaar! (Foto: aangeleverd)

Slapen op alle denkbare ligmaten

HEERHUGOWAARD - De-Slaapfabriek bestaat tien jaar! In het afgelopen decennium zijn steeds meer mensen online gaan bestellen. Maar voor degelijk en uitgebreid 'offline' slaapadvies vanuit de showroom bij ZienXL in Heerhugowaard, kan men bij De-Slaapfabriek ook prima terecht.

Op zoek naar een afwijkende maat of extra grote maat boxspring, matras of topdekmatras? De-Slaapfabriek levert het. Want maatwerk is waar De-Slaapfabriek sterk in is. Behalve aan particulieren levert De-Slaapfabriek ook aan hotels, vakantieparken en B&B in Nederland en daarbuiten.

Unieke voordelen

Profiteer ook van de unieke voordelen! De-Slaapfabriek is sterk in extra grote breedtematen en lengtematen, waaronder familiebedden en kan alle denkbare afwijkende maten leveren. Maatwerk wordt in Nederland geproduceerd en levering en montage van complete tweepersoons boxsprings is in eigen land helemaal gratis. Bij De-Slaapfabriek geldt altijd de laagste prijsgarantie, 150 dagen omruilgarantie, korte levertijden en betaling geschiedt veilig bij aflevering. De producten van De-Slaapfabriek zijn uitsluitend afkomstig van gerenommeerde Nederlandse fabrikanten en bekende merken, die staan voor topkwaliteit. Het enthousiaste en professionele team van De-Slaapfabriek heeft decennialange ervaring op slaapgebied in huis. Kom een keer proef-liggen in de showroom, dat kan zeven dagen in de week. Ruime parkeergelegenheid met gratis parkeren.

Showroom De-Slaapfabriek, Smuigelweg 1b in Heerhugowaard (ZienXL). Doordeweeks en zaterdag open van 09.00 tot 16.30 uur ('s avonds en op zondag op afspraak). Kijk ook op www.de-slaapfabriek.nl of bel 088-0038681.