Kijk voor alle uitslagen en standen op www.recreatievoetbal.nl.
Kijk voor alle uitslagen en standen op www.recreatievoetbal.nl. (Foto: Archief)

De Praktijk nog zonder puntverlies

HEERHUGOWAARD - Ook dit seizoen staat er geen maat op De Praktijk. Ditmaal wonnen ze met 6-4 van De Heertjes 4/Sunrise zonwering bv. Wel moest de scheidsrechter viermaal geel trekken in dit duel. Na negen duels heeft De Praktijk de volle buit van 27 punten.

SPITS-Medicijnuitgifte op Maat volgt op ruime afstand met negentien punten na de 6-3 zege op Snijder Sfeerverwarming. Tim Heiblom was met drie goals de man van de wedstrijd.

Mooie pot

Esdegé-Reigersdaal en DNR-Energy maakte er een mooie pot van maar dat leverde geen winnaar op: 4-4. Ivan Munera scoorde een hattrick voor DNR-Energy. KBL Schoonmaakcentrum won met 3-1 van Bouwbedrijf Bert Groot. Alle drie de goals kwamen op naam van Rudi van Scheijen. SDV Installatietechniek ging hard onderuit tegen L'Arcade (1-6), dat zich met deze overwinning in de middenmoot nestelde.

Smaak Enzo won het degradatieduel tegen FC Real Deception met 2-1. Door deze overwinning staat Smaak Enzo niet meer alleen op de laatste plaats, maar deelt de ploeg de rode lantaarn met FC Real Deception.

Topscoorderscup

Na elf speelrondes is Mounir Fakiri met negentien treffers koploper in de stand om de topscoorderscup van Joosten Staalbouw. Max Visser (Autobedrijf John Visser) en Tim Heiblom (SPITS - Medicijnuitgifte op Maat) volgen op de voet met beide achttien doelpunten.