Het team van Decokay staat klaar met deskundig advies en service.
Het team van Decokay staat klaar met deskundig advies en service. (Foto: aangeleverd)

Deccokay Bloemendaal 20 jaar kleurrijk en speels wonen

Enkhuizen – Al bijna twintig jaar zijn Marcel en Miranda Verver de trotse eigenaren van Decokay Bloemendaal. Hun woonwinkel is hét adres voor wooninspiratie. Decokay Bloemendaal is gespecialiseerd in totaalinterieurs.

Van vloeren - laminaat, PVC of tapijt – tot raamdecoratie en gordijnen en van verf tot behang. Miranda Verver: "Wij kunnen het hele plaatje leveren. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het in huis. Voor elke portemonnee en voor ieder wat wils. Mensen zich thuis laten voelen in hun eigen huis is onze ultieme opdracht."

Warm interieur

Sinds jaren komen de stylisten van Decokay Bloemendaal ook bij klanten thuis voor gratis woonadvies op maat. Trends zijn belangrijk, maar staan niet voorop, aldus Miranda. "Het gaat erom dat we de smaak van de klant vertalen naar een eigentijds, warm interieur. We sluit aan bij hun wensen en helpen mee te bedenken wat zíj willen. Mijn rol als adviseur is ervoor te zorgen dat het uiteindelijke interieur één geheel vormt. Dat kan trendy zijn, maar ook klassiek, kleurrijk of juist rustig."

Laagdrempelig

De 'club' van vaste medewerkers zorgt voor vertrouwde gezichten in de winkel in het centrum van Enkhuizen. Miranda: "Onze medewerkers staan voor kwaliteit en gaan altijd voor het beste resultaat. Wij willen laagdrempelig zijn. We hebben zelf een eigen inmeet- en montagedienst. Inmeten is bij ons een vaste service."

Koffie staat klaar

Zelf ontdekken wat Decokay Bloemendaal te bieden heeft? Kom langs in de Sint Janstraat 32 – 34. Info: info@decokaybloemendaal.nl of like ons op Facebook / Instagram.

Decokay Bloemendaal is dit jaar weer sponsor van het MB1 volleybalteam van Madjoe, de volleybalvereniging in Enkhuizen.