Nieuwe bril uitzoeken is een feestje bij Oogwereld Van der Klei.
Nieuwe bril uitzoeken is een feestje bij Oogwereld Van der Klei. (Foto: aangeleverd)

ENKHZUIZEN - Kinderboekenweek = kinderbrillenweek bij Oogwereld van der Klei. Opticien Oogwereld heeft deze week extra aandacht voor kinderogen.

Kinderogen extra kwetsbaar

Met Juniorplan oogproblemen bij kinderen voorkomen

Op oudere leeftijd ervaren we steeds vaker dat onze ogen achteruit gaan en zijn we ons meer bewust van het belang van een goede bril voor comfortabel en optimaal zicht. Goed kunnen zien is ook op jonge leeftijd zeer belangrijk en kan zelfs de schoolprestaties beïnvloeden.

Oogproblemen kunnen namelijk de leer-, schrijf en leesprestaties van kinderen ernstig belemmeren.

Kinderboekenweek

De Kinderboekenweek = Kinderbrillenweek is een prima gelegenheid om eens de aandacht te vestigen op de ogen van uw kind(eren). Het thema van de Kinderboekenweek 2019 is 'reis mee'.

Juniorplan

De kinderogen worden steeds meer belast door gamen, veelvuldig kijken op mobieltjes en veel en lang achter computer en televisie zitten. Veel kinderen hebben zonder dat de ouders het weten geen optimaal zicht. Visuele problemen door bijvoorbeeld onjuiste samenwerking van de ogen gaan vaak gepaard met klachten en stoornissen als concentratieverlies, hoofdpijn, branderige ogen, slechte werkhouding, nekklachten, vermoeidheid, gedragsproblemen of onhandige motoriek.

Door tijdige en regelmatige controle kunnen veel zichtproblemen van kinderen worden voorkomen of verholpen. De medewerkers van Oogwereld van der Klei meten de ogen van uw kind gratis op. Met het Juniorplan van Oogwereld van der Klei zijn voor kinderen t/m 12 jaar de glazen inclusief ontspiegeling en hardingslaag gratis.

Boekenbon

Koopt u tijdens de Kinderboekenweek = Kinderbrillenweek van 2 tot 13 oktober een kinderbril, dan ontvangt uw kind het kinderboekenweekgeschenk en een boekenbon cadeau.

Oogwereld van der Klei heeft een grote collectie kinderbrillen van verschillende merken als Vingino, Tartine et Chocolat, Rex & Sue, Lookkino, Lafont, NY Yankees en Monkey Glasses. Het wordt weer een feestje met keuze uit heel veel kinderbrillen. Oogwereld van der Klei, Westerstraat 41. Telefoon 0228 312002. Oogwereld.nl.

Afbeelding