Tierlantijn Wonen heeft banken en stoelen onder eigen label Made by Tierlantijn.
Tierlantijn Wonen heeft banken en stoelen onder eigen label Made by Tierlantijn. (Foto: aangeleverd)

Made by Tierlantijn Wonen

ENKHUIZEN - Enkhuizen en Tierlantijn Wonen passen perfect bij elkaar, al veertig jaar. Een historisch rijke stad en een winkel in een historisch pand. Door de jaren heen is Tierlantijn Wonen uitgegroeid tot een moderne woonwinkel met een fraaie collectie meubels, verlichting en woonaccessoires.

Sfeervol en vernieuwend, in een landelijke stijl. Tierlantijn Wonen laat banken en stoelen maken onder eigen label Made by Tierlantijn.

Hiermee onderscheidt Tierlantijn Wonen zich van andere woonwinkels. En dat maakt deze woonwinkel uniek.

Originele Gispen lampen uit jaren '20

Tierlantijn Wonen verkoopt exclusieve verlichting van topkwaliteit, waaronder Frezoli by Tierlantijn en de originele en exclusieve Gispen lampen uit de jaren twintig.

Zusje van Tierlantijn

Sinds vorig jaar heeft Tierlantijn Wonen schuin aan de overkant er een super leuke winkel bij: Zusje van Tierlantijn. Centraal in de nieuwe winkel staat de volledige collectie, inclusief fashion, van het populaire merk Zusss. Verder is een deel van Zusje van Tierlantijn ook ingericht met meubels, verlichting en woonaccessoires in de stijl van Tierlantijn Wonen. De meubelstijl in Zusje van Tierlantijn kenmerkt zich door een moderne en sprankelende 'look en feel'.

Woontrends

Kom eens bij ons langs! Met onze kennis van woontrends, smaak en service. Dan slaag je er vast en zeker in om jouw woon droom waar te maken. Tierlantijn Wonen, Westerstraat 43-45. Tierlantijn-wonen.nl