Afbeelding
(Foto: )

Maak kans op filmkaartjes Rocketman

In samenwerking met Cinema Oostereiland biedt Weekblad De Drom deze week twee kaarten aan voor de film Rocketman. Een muzikale fantasiefilm van Dexter Fletcher.

Rocketman is een musical fantasie, gebaseerd op het bijzondere leven van Elton John in het begin van zijn muziekcarrière. De meest geliefde nummers van de legendarische artiest komen voorbij en worden gezongen door hoofdrolspeler Taron Egerton. De film vertelt het inspirerende verhaal van een jongen uit een kleine stad, die uitgroeide tot een van de meest beroemde personen uit de popcultuur. Naast Egerton, onder andere met Jamie Bell , Richard Madden en Bryce Dallas Howard. Geregisseerd door Dexter Fletcher die eerder al mede-verantwoordelijk was voor Bohemian Rhapsody. Plezier gegarandeerd.

Kans maken op twee kaarten voor Rocketman op zaterdag 27 juli om 20.00 uur? Mail dan naar actiededrom@rodi.nl. Voor de winnaar liggen de kaarten klaar bij de kassa aan de Drommedaris. Hij of zij wordt via de mail op de hoogte gesteld. Voor kaartverkoop en informatie over het programma: www.cinemaenkhuizen.nl.