Taxateur Arie Molendijk komt naar de Westerkerk in Enkhuizen.
Taxateur Arie Molendijk komt naar de Westerkerk in Enkhuizen. (Foto: Ed van Alem)

Taxateur Arie Molendijk komt naar de Westerkerk

ENKHUIZEN - Wie zeldzame boeken (bijvoorbeeld (staten)bijbels, oude (handingekleurde) atlassen, geïllustreerde werken, reisboeken, etc., handschriften, of documentatiemateriaal uit de Tweede Wereldoorlog, oude brieven, foto's, ansichtkaarten of prenten in bezit heeft, kan 20 juli langskomen voor een taxatie bij taxateur van oude boeken Arie Molendijk uit Rotterdam.

Meer dan 2.000 taxatiedagen heeft hij inmiddels op zijn naam staan. Zelfs in Canada, de Verenigde Staten en Australie is hij op dit gebied een (internationaal) begrip.

De taxaties vinden alleen plaats op de taxatiedagen, dus niet middels foto's, telefoon of per e-mail. Kosten voor een taxatie zijn vijf euro van een tot circa tien boeken of seriewerken. De taxatiekosten van grotere partijen/bibliotheken, die meer tijd in beslag nemen, variëren van 25 tot 50 euro.

Taxatierapport

''De bezoekers krijgen altijd alle aandacht en uitleg. Een taxatierapport is zo nodig ook mogelijk, maar alleen voor waardevolle boeken met een waarde vanaf 200 euro en tegen een van tevoren afgesproken tarief.

Belangstellenden zijn 20 juli van 14.00 tot 16.30 uur welkom in de Westerkerk, Westerstraat 13 in Enkhuizen.

Meer informatie, zie www.molendijkboeken.nl.

Zeldzame boeken in bezit? Kom dan langs voor een taxatie.