Autoservice Andijk voor vertrouwde en persoonlijke service.
Autoservice Andijk voor vertrouwde en persoonlijke service. (Foto: aangeleverd)

Garage Jong wordt Autoservice Andijk

ANDIJK - Autoservice Andijk begint per 1 januari 2020. Geen nieuw bedrijf, maar een nieuwe naam voor Garage Jong. 'Het nieuwe jaar starten we met een frisse nieuwe naam.'

Jos van der Stal en René Karreman vonden het tijd de bedrijfsnaam te updaten. "Nee, wees niet bang! Het bedrijf blijft gewoon bestaan, zoals u het gewend bent," klinkt dan ook vol vertrouwen uit de monden van Jos en René. "Vanaf 1 januari heten we Autoservice Andijk. Behalve de naam verandert er voor onze huidige en potentiële klanten niets. De nieuwe naam dekt volledig waarvoor we staan."

Autocrew blijft

Uiteraard blijft Autoservice Andijk ook gewoon aangesloten bij Autocrew. "Inmiddels is dit feit al behoorlijk bekend in Andijk en omstreken en daar gaan we zeker niets aan veranderen." De voordelen van AutoCrew op een rij: persoonlijke service, dealerkwaliteit tegen betaalbare prijzen, de beste service voor alle auto's, onderdeel van Bosch en behoud van fabrieksgarantie.

Winterkou klachten

Elke auto heeft onderhoud nodig. Regelmatig nakijken voorkomt dat u stil komt te staan, maar ook grote problemen en een hoge rekening later. "Of het nu gaat om klein onderhoud of een grote beurt. De wissel van de banden vanwege de winterkou of een accucheck of vervanging. Een afspraak is zo gemaakt en bij kleine mankementen die zich opeens voordoen kunt u altijd aanwaaien."

"Uw auto bij ons altijd in vertrouwde handen, bij vertrouwde gezichten. De service zoals u van ons gewend was, blijft bestaan. U bent van harte welkom."

Afbeelding
Afbeelding