Keukenstudio De Streek biedt totaalpakket: van keukenverkoop, montage én afwerking tot het stucen en tegelwerk bij mensen thuis aan toe.
Keukenstudio De Streek biedt totaalpakket: van keukenverkoop, montage én afwerking tot het stucen en tegelwerk bij mensen thuis aan toe. (Foto: aangeleverd)

Veelzijdig en vol beleving

Hoogkarspel- De blik in de ogen van de bezoekers is een weerspiegeling van de veelzijdigheid van de nieuwe showroom van Keukenstudio De Streek.

Nieuwste keuken modellen, -apparatuur en -trends vormen totaalconcept

De nieuwste keukenmodellen, de nieuwste keukenapparatuur en de nieuwste keukentrends vormen samen een totaalconcept dat bij keukenzoekers en vaste relaties inspiratie oproept.

"Wij willen meer dan alleen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onder meer stoomovens, afzuiging en kranen tonen", vertelt eigenaar Marcel Gillebaard van het bedrijf uit Hoogkarspel.

Combinaties

"We willen ook een indruk geven wat er tegenwoordig qua stijlen allemaal mogelijk is. Tegenwoordig zit je als keukenbedrijf en dus ook als klant niet meer vast aan een strakke scheidslijn tussen een nostalgische, landelijke en een moderne stijl. Er mag gecombineerd worden en dat gebeurt ook volop."

Ontzorgen van gebruiker

Het resultaat zijn vele fraaie tussenvormen die direct in het oog springen en waarbij tot in detail is gedacht aan het ontzorgen van de gebruiker. Een indeling die aanspreekt en een zo groot mogelijk gebruikersgemak zijn daarbij het credo.

Verder tref je in de showroom de nieuwste afzuigsystemen, die onzichtbaar in het keukenblad zijn verwerkt of fraai in het plafond kunnen worden ingebouwd.

En de nieuwste combi-stoomovens die met behulp van het zogeheten sous-vide koken (vorm van vacuüm het eten bereiden) nog meer smaak en 'versheid' geven aan jouw eten.

Gemak en service

Zo veelzijdig Keukenstudio De Streek is in de presentatie, zo veelzijdig is het familiebedrijf ook qua expertise. Het keukenbedrijf ontzorgt klanten met de gehele keukenverbouwing, tot onder andere het stukadoren en het betegelen aan toe.

Hoge kwaliteit

Gillebaard: "Wij leggen niet alleen leidingen om, maar hebben ook de kennis in huis om het hele project te begeleiden. De klant heeft zodoende het gemak van één aanspreekpunt. Met een vakkundig team van door ons uitgezochte bedrijven, is de kwaliteit dan ook zeer hoog te noemen. Niettemin blijf ik ook dan hét aanspreekpunt."

Keukenstudio De Streek, Oosterwijzend 44, Hoogkarspel.