De verkoop vindt plaats in de winkel en bij mooi weer ook op het mooie vernieuwde plein voor de winkel.
De verkoop vindt plaats in de winkel en bij mooi weer ook op het mooie vernieuwde plein voor de winkel. (Foto: aangeleverd)

Tuinmeubel-actieweek bij Hoek VT

BOVENKARSPEL - Hoek VT houdt van dinsdag 14 tot en met 18 mei een grote opruiming op geselecteerde tuinmeubelen en parasols. De opruiming geldt op uitlopende, overjarige en showroommodellen. De kortingen zijn minimaal 25 procent tot maximaal zestig procent. Uiteraard krijgen klanten op alle tuinmeubelen de normale garantie.

De artikelen zijn nieuw. De merken die Hoek VT in huis heeft, zijn onder andere 4 Seasons Outdoor, Taste by 4SO, Hartman en Applebee. Er is een ruime keuze aan kwalitatief hoogwaardige tuinmeubelen. 4 Seasons bijvoorbeeld kent een garantietermijn van maar liefst tien jaar.

Snelle levertijden

De verkoop vindt plaats in de winkel en bij mooi weer ook op het mooie vernieuwde plein voor de winkel. Op het buitenterras kunnen klanten direct genieten van de tuinsets. Hoek VT zorgt voor koffie met vers gebak. De collectie bestaat uit loungesets, relaxfauteuils, eetfauteuils, banken, buitenkussens, parasols en buitentafels. De normale condities gelden ook tijdens de opruiming, dus inclusief bezorging, montage, levering en garantie. Profiteer van scherpe prijzen en snelle levertijden. Verder heeft Hoek VT een collectie boxsprings, matrassen, bedtextiel en hoofdkussens. Veelal direct leverbaar.

Voorproefje

Bekijk een voorproefje van de collectie op www.hoekvt.nl of bekijk de advertentie in deze krant. Een afspraak maken buiten de vaste openingstijden behoort tot de mogelijkheden. De aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt.

Hoek VT in gevestigd aan de Middenweg 4 in Bovenkarspel. Telefoon: 0228-520791.