Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Zhong Jiao Acupunctuur en Fertiliteit

WIJDENES - Probeer je al een tijd zwanger te worden? Meerdere mislukte IVF (in-vitrofertilisatie) pogingen zonder succes ondergaan? Wellicht zoek je een persoon om je hiermee te helpen. Zhong Jiao Acapunctuur en Fertiliteit is de ideale plek om jou hierbij te helpen.

Zowel voor een natuurlijke zwangerschap, als voor IVF, IUI, ICSI worden de kansen met veertig procent verhoogd door de unieke combinatie van acupunctuur, Chinese kruiden en Mizan fertiliteitsmassage. De voordelen zijn aantoonbaar positief. Er is effect op het reguleren van hormonen, het ontwikkelen van meer follikels en meer eitjes, een betere doorbloeding van de baarmoeder, verdikken van het baarmoederslijmvlies, een vermindering van kans op miskraam, minder stress en betere slaap. Zhong Jiao ondersteunt ook bij infertiliteit voor mannen, het verbeteren van de kwaliteit en beweeglijkheid van het zaad met Chinese kruiden in de combinatie met drie sessies acupunctuur voor de punctie.

De praktijk geeft eveneens ondersteuning bij menstruatiepijn, vleesbomen, cysten, vaginale schimmels, afscheiding en borstkanker voor en na chemo. Mail of bel voor een afspraak 06-30334903, info@acupunctuur-zhong-jiao.nl.