Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Maak kans op filmkaartjes De Patrick

In samenwerking met Cinema Enkhuizen biedt Weekblad De Drom deze week twee kaarten aan voor de film DE PATRICK. Een drama van Tim Mielants.

Patrick woont samen met zijn ouders op een naturistencamping. Wanneer zijn vader sterft, krijgt hij de leiding over de camping. Maar Patrick heeft andere zorgen. Hij is al een tijdje zijn favoriete hamer kwijt. De vaste bewoners willen dat Patrick iets met zijn leven doet, maar Patrick moet en zal zijn hamer terugvinden. Hoe langer hoe meer, wordt deze opgave een zoektocht naar zichzelf. DE PATRICK is een familiedrama over de eigenaardigheden van de mens, over loslaten en blij zijn met wie je bent. Met onder andere Kevin Janssens, Pierre Bokma en Hannah Hoekstra.

Kans maken op twee kaarten voor DE PATRICK op maandag 11 november om 20.00 uur? Mail dan naar actiededrom@rodi.nl. Voor de winnaar liggen de kaarten klaar bij de kassa aan de Drommedaris. Hij of zij wordt via de mail op de hoogte gesteld. Kaartverkoop en programma zie: www.cinemaenkhuizen.nl.