Het veilingcomité: Loes Sijm, Sandra Duin, Koos Oud, Emma Liberg, André Ettes en Monique Meerevoort.
Het veilingcomité: Loes Sijm, Sandra Duin, Koos Oud, Emma Liberg, André Ettes en Monique Meerevoort. (Foto: aangeleverd)

Koopjes tijdens dorpsveiling

OOSTERBLOKKER - De Dorpsveiling Oosterblokker wordt zaterdag 9 november om 20.00 uur gehouden in Café de Harmonie, Oosterblokker 38 in Oosterblokker.

Dorpsgenoten en verenigingen uit het dorp boden geweldige koopjes aan, welke allemaal staan vermeld in de catalogus, die huis aan huis is bezorgd, en op www.dorpsveiling.nl staat.

Koopjes

Kopers kunnen naast lekkernijen bieden op bijzondere belevenissen. Zoals een feestelijk middeleeuws banket met ridders en jonkvrouwen; een VIP arrangement bij het kerstconcert van Zingerdewijs; een spelletjesavond terug van weggeweest; een huiskamerconcert; een diner aan de keukentafel met de plaat en zijn verhaal; een kijkje achter de schermen op de havens in Amsterdam. Ook wordt de traditionele gerookte paling aangeboden Tijdens deze gezellige avond worden ook een dinerbon en een fiets verloot.

Verbinden

De Dorpsveiling is gericht op het versterken van de verbinding tussen de inwoners van Oosterblokker. De opbrengst van de veiling is bedoeld om de parochie (onderhoud van Onze-Lieve-Vrouw Visitatie kerk in het centrum van Oosterblokker), verenigingen, stichtingen, clubs en andere activiteiten binnen Oosterblokker financieel te ondersteunen.

Ruim vierhonderd koopjes komen aanstaande zaterdag onder de hamer. Veilingmeesters Frans Bervoets en Hans Bregman brengen ze aan de man. Zo'n veiling is van het dorp voor het dorp. Het veilingcomité is er klaar voor om een spectaculaire veiling aan de dorpsbewoners te presenteren.

Mis dit geweldige spektakel niet!