Mooie showroom van Dekker Tweewielers.
Mooie showroom van Dekker Tweewielers. (Foto: rodi media)

Snelle E-bike Dagen bij Dekker

REGIO - De Snelle E-bike Dagen bij Dekker Tweewielers starten woensdag 6 november met hoge kortingen en scherpe inruilprijzen.

De drie winkels van Dekker Tweewielers in Enkhuizen, Andijk en Hoogkarspel staan tot en met zaterdag 9 november in het teken van de Snelle E-bike Dagen. Alle e-bikes, speed pedelecs, sportieve e-bikes en zelfs 'gewone' fietsen van de laatste collectie kennen kortingen die oplopen tot 40 procent.

Snelle e-bike vervangt tweede auto

Goed alternatief

E-bikes zijn enorm populair, vertelt eigenaar Kees van Stek: "Tachtig procent van de verkochte fietsen is een e-bike. Het is dan ook een prachtig product! E-bikes zijn een relatief goedkoop vervoersmiddel. Veel mensen vervangen de tweede auto door een e-bike en gaan met de fiets naar hun werk. Zeker op afstanden tot 15 kilometer is dat een goed en snel alternatief."

Leasefietsen

Met de nieuwe leasefietsregeling vanaf 2020 wordt het voor werkgevers voordeliger om medewerkers een leasefiets aan te bieden. Van Stek: "De leasefiets is vergelijkbaar met de leaseauto. Tegen een gering bedrag per maand hebben medewerkers een nieuwe fiets en kunnen ze zorgeloos elektrisch fietsen."

85-jarig bestaan

Dit jaar bestaat Dekker Tweewielers 85 jaar. "Van origine is het een familiebedrijf. Dat is heel lang zo geweest. Pas twaalf jaar geleden nam ik het bedrijf over. In uitstraling en service zijn we nog altijd een soort familiebedrijf. We zijn erg servicegericht en houden een groot deel van dit gedeelte van West-Friesland mobiel."

'Wij houden West-Friesland mobiel'

Dekker Tweewielers is te vinden in Enkhuizen, Torenstraat 10; in Andijk, Middenweg 54a en aan de Nieuweweg 1 in Hoogkarspel.

Dekker-tweewielers.nl.