Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Workshop Grote Gitaren Dag

GROOTEBROEK - De Muziekschool Stede Broec aan de Zesstedenweg 163 in Grootebroek staat zaterdag 13 april geheel en al in het teken van een Grote Gitaren Dag. Deze dag is geschikt voor alle leeftijden, jong en oud en alle niveau's en wordt mede georganiseerd door Muziekschool oostelijk West Friesland.

Op deze dag zijn vier ervaren gitaardocenten aanwezig om alle vragen te beantwoorden. Daarnaast gaat er veel gespeeld worden en leggen de docenten uit, wat er zoal bij hen geleerd kan worden, Het is dus een dag waarop de deelnemers alles te weten kunnen komen over het bespelen van de gitaar.

Ter afsluiting verzorgen de deelnemende gitaristen een muzikale presentatie. Het programma op 13 april: van 12.00 uur tot 13.00 uur het Latin Ensemble. Geschikt voor deelnemers van 7 tot 77 jaar die minimaal een eenvoudige melodie kunnen spelen op hun nylon-snarige gitaar. Van 13.00 uur tot 14.00 uur is het tijd voor Singer Songwriter/Fingerstyle. Van 14.00 tot 15.00 uur komt de elektrische gitaar aan bod en van 15.00 uur tot 16.00 uur het Gitaarorkest. De eindpresentatie wordt tussen 16.15 en 17.00 uur verwacht.

De kosten per workshop bedragen €10,- waarbij de koffie, thee en limonade gratis zijn. Gaarne op de dag zelf contact betalen. Aanmelden via e-mailadres: info@muziekschoolstedebroec.nl o.v.v. naam, leeftijd en speelervaring.