Tanja Hoffer proost op nieuwe start met 'Mooie gordijnen op maat'.
Tanja Hoffer proost op nieuwe start met 'Mooie gordijnen op maat'. (Foto: Irina Hoffer)

Proosten op een nieuwe start

ENKHUIZEN - De verbouwing is gerealiseerd en komend weekend is het zover. Tanja Hoffer opent haar bedrijf: 'Mooie gordijnen op maat'. Ze is klaar om te proosten op een nieuwe start. In haar nieuwe showroom in de Torenstraat 15 hangen prachtige, soepel vallende en geplooide gordijnen in diverse stijlen en kleuren. Voor het raam zijn vouwgordijnen in naturel kleuren zichtbaar en in het hart van de zaak staat een prachtige robuuste tafel.

In september had Tanja het eerste gesprek over de verbouwing met een vriend. "Hij heeft een klussenbedrijf en we bespraken hoe we de verbouwing het beste aan konden pakken." Nu, een half jaar later, is haar werkruimte volledig getransformeerd. Het is er strak, gestyled en er hangen mooie materialen en stoffen in vele diverse kleuren. "Na de drukte en toch wel rommelige boel van de afgelopen periode werk ik nu weer elke dag met plezier in mijn nieuwe, goed verzorgde en ordelijke werkplek."

Tanja is blij met de grote tafel. Het is voor haar de plek waar ze alles mooi kan presenteren en klanten in alle ruimte en rust hun keus kunnen maken. Ze heeft van alles, van gordijnen tot lamellen tot vloerkleden. "Ik heb diverse gerenommeerde merken in het assortiment en ik vind het belangrijk mijn klanten een ruime keuze te bieden, in vele prijsklassen, zodat iedereen iets moois kan uitzoeken."

Dit weekend opent ze haar winkel voor zakenrelaties, de catering voor de genodigden wordt gesponsord door haar overbuurman van Eethuis Honkies. De woensdag na het weekend is iedereen welkom om te komen kijken.

De eerste tien personen die na het weekend een bestelling bij haar plaatsen, krijgen tien procent korting op de materialen. www.mooiegordijnenopmaat.nl