Bezoek de Open Lentedagen bij M.M. Metamorphosis.
Bezoek de Open Lentedagen bij M.M. Metamorphosis. (Foto: aangeleverd)

Open Lentedagen M.M. Metamorphosis

WIERINGERWERF - Bezoek donderdag 11, vrijdag 12 en zaterdag 13 april de open Lentedagen van 9.00 tot 18.00 uur bij M.M. Metamorphosis aan Schelpenbolweg 6 in Wieringerwerf. Bezichtig dan de kamers en tuinen, laat je inspireren en beleef de sfeer van diverse stijlen in deze mooie route.

Op weg naar verandering

Alweer 15 jaar bestaat M.M. Metamorphosis en zoals de naam zegt nemen zij klanten mee op een weg naar verandering in het bedrijf, huis of tuin. Hiervoor kan men bij hen in het bedrijf komen kijken, deze is altijd vrijblijvend geopend. Elke werkweek op de donderdag en vrijdagmiddag van 13.00 tot 18.00 uur en zaterdag de gehele dag van 9.00 tot 17.00 uur. De boerderij is voorzien van showruimtes, het woondeel met de tuin zijn vrij toegankelijk en geopend voor inspiratie.

Alle delen zijn voorzien van de laatste behang, verf en kleur trends en ingericht op kleur met bijpassende meubelen, verlichting, kleden, kussens, gordijnen, lampen met bijpassende en eigen vormgegeven plantaardige arrangementen, potten met planten en accessoires voor de inrichting.

Dit voorjaar zijn in huis en tuin de wereldse invloeden te zien van planten met mooie potten, de toevoeging van riet en rotan gecombineerd met stoere industriële accenten als ijzer gecombineerd met hout. Deze elementen komen terug in de meubel- en lampencollectie. De plantaardige objecten zijn zelf ontworpen en uniek maar kunnen ook worden toegepast op de eigen potten. Deze kunnen worden meegenomen of op locatie van decoratie of planten worden voorzien.

Bij M.M. Metamorphosis voorzien ze klanten van goed advies en hiervoor kan men een afspraak maken op het bedrijf. Neem foto's van de ruimte of plattegrond mee en indien gewenst komen ze op locatie langs om de te veranderen ruimte te bezien en hier een plan voor te maken met offerte en tekening. Dit alles is gratis als men producten afneemt. Neem voor een afspraak contact op met Marjolein van Essen – Munter, tel. 06-10080571. Ook kan men bij M.M Metamorphosis terecht om een gezellige in- of exterieur workshop te volgen of plantaardig voorjaar arrangement te maken met een eigen groep vanaf 4 personen vanaf € 15,- euro.

M.M. Metamorphosis, Schelpenbolweg 6 in Wieringerwerf. www.mm-metamorphosis.nl