Green Lizard.
Green Lizard. (Foto: aangeleverd)

Taaipop in De Paus

LUTJEBROEK - Het is weer bijna zover: zaterdag 13 april vindt het gezelligste indoor festival van West-Friesland weer plaats in Café de Paus in Lutjebroek. Taaipop en dat voor de 30e keer. Ook dit jaar weer met een geweldige line-up.

Jebroer 4 Life

Het optreden van Jebroer 4 Life, bekend van onder meer zijn megahit Kind van de Duivel, staat garant voor een audiovisueel spektakel vol special effects. Be prepared voor dikke beats, jaw-dropping visuals, vlammen en CO2-kanonnen!

Green Lizard ft. Rudeboy: Tribute to the (rock)nineties!

Na twee jaar succesvol te hebben getoerd als Nirvana tribute band, is Green Lizard terug voor een tribute to the 90's. Natuurlijk komt Nirvana voorbij, maar er gaat nog harder gerockt worden op muziek van Urban Dance Squad, Smashing Pumpkins en Alice in Chains. Rock met een hoofdletter R en Grunge in het kwadraat. Overigens: 'Rudeboy' de frontman van Urban Dance Squad doet hieraan ook mee!

The Fruitmachine

De muziekstijl van The Fruitmachine kan het beste worden omschreven als een mix van bands als The Black Keys, Queens Of The Stone Age, The Hives, Black Rebel Motorcycle Club en The White Stripes. Verschillende rockstijlen door elkaar gegooid, maar altijd met een eigen gezicht en sound.

Regionale bands

Wederom twee topbands uit de regio: Judas en Lights Out. Lights Out is een oude bekende van Taaipop die we weer gevraagd hebben om een knallende rockshow te geven met hun energieke show en pakkende melodiën. Judas is misschien een nieuwe naam in de West-Friese rockscene, maar de bandleden zijn zeker geen onbekenden. Hoofden zullen headbangen, stemmen zullen zingen en de tent zal afgebroken worden met de hardrock covers van deze jongens.

Nachtprogramma

Terug op Taaipop: Rob Lee. Rob staat bekend om zijn energieke, sterke en indrukwekkende shows. Daarbij staat hij altijd met een grote glimlach te draaien. Voor Rob is een optreden net zo'n feestje als voor zijn publiek. Zijn verschijning, skills en interactie met het publiek maken dat Rob Lee een gewilde DJ is, zowel nationaal als internationaal.

Met een eigen stijl mixen de jongens van Terminal & Vavaculo graag snel en zo moeilijke mogelijke nummers door elkaar. Ze hebben al eerder gedraaid op onder andere Thunderdome en Defqon.1. Toch niet de minste feesten. Dit jaar verzorgen ze de knallende afsluiting van Taaipop! Op het zijpodium wordt dit jaar live Taaipop: The Battle gespeeld. Wederom door een uniek samengestelde band, bestaande uit ervaren muzikanten uit de regio. De bezoeker kiest zelf welke muziek de band speelt op basis van battles met hun eigen thema. De eerste band op Taaipop start al om 16:00 uur, dus kom op tijd!

Tickets

Kaarten kosten zowel in de voorverkoop als aan de deur slechts € 12,50-, voor een gehele dag festival. Ook via de website kan een kaartje worden gekocht voor € 12,50 (exclusief service- en transactiekosten). De opbrengst van het festival komt elk jaar volledig ten goede aan het jeugd- en jongerenwerk in de regio. Kortom, zin in een betaalbaar dagje met goede muziek en gezelligheid? Zet dan Taaipop op 13 april met een dikke groene stift in de agenda! Meer info: www.taaipop.nl. Kaartverkoop onder andere bij De Paus. Als eerste het laatste nieuws? Ga naar www.facebook.com/taaipoplutjebroek.