Le Grand Bain.
Le Grand Bain. (Foto: aangeleverd

Maak kans op filmkaartjes voor Le Grand Bain

ENKHUIZEN - In samenwerking met Cinema biedt Weekblad De Drom deze week twee kaarten aan voor de film Le Grand Bain. Een heerlijke Franse film.

In het gemeentelijk zwembad leert een groepje mannen van middelbare leeftijd synchroonzwemmen. Hun trainster, Delphine, is een voormalig zwemkampioene die haar portie ellende wel gehad heeft. De mannen hebben allemaal een verschillende afkomst en opleidingsniveau. Toch vormen ze samen een hecht team. Zelfs zo, dat ze, ondanks de reacties van familie en vrienden, besluiten uit te komen als hét Franse team op het WK synchroonzwemmen. Le Grand Bain werd in Frankrijk genomineerd voor maar liefst 10 Césars en is daar een grote hit. Met veel bekende gezichten uit de Franse cinema.

Vrijkaarten

Kans maken op twee kaarten voor de voorstelling van Le Grand Bain op maandag 15 april 20.00 uur? Mail dan naar actiededrom@rodi.nl. Voor de winnaar liggen de kaarten klaar bij de kassa aan de Drommedaris. Hij of zij wordt via de mail op de hoogte gesteld. Voor kaartverkoop en informatie over het programma: www.cinemaenkhuizen.nl