Geef je op voor een proefles
Geef je op voor een proefles (Foto: aangeleverd)

Dindua, drum academy en meer

ENKHUIZEN - Dindua heeft donderdag 29 augustus de Drum Academy in het leven geroepen. Een nieuwe, uitdagende manier van muziek maken voor de jeugd vanaf negen jaar.

Tijdens de lessen krijgen de leerlingen les op een drumstel, snare-drum en diverse andere percussie-instrumenten. Met behulp van hippe methodes gaan de leerlingen allerlei technische vaardigheden leren om zo snel mogelijk zelf lekker te kunnen spelen. Uiteindelijk is het de bedoeling om een slagwerk-ensemble te formeren en de blazers in het leerlingen-ensemble te begeleiden. Ook gaan ze als slagwerker meelopen met de drumfanfare. De lessen worden gehouden in Scoutinggebouw de Rietscout aan de Gouw in Enkhuizen en worden gegeven door Tom Rutgers, een conservatorium geschoold percussiedocent.

Maar Dindua is meer dan de 'Drum Academy'. Ook blazers kunnen bij Dindua terecht. Je kunt je opgeven voor drie proeflessen op trompet, bugel of hoorn. C.M.V. Dindua is een gezellige muziekvereniging voor jong en oud, en verzorgt haar eigen lessen en repetities. Met wekelijkse lessen en repetities op de donderdagmiddag en donderdagavond en afwisselende repertoires is geen enkele week hetzelfde en zijn er volop uitdagingen.

Nieuwsgierig geworden? Aanmelden voor de Dindua Drum Academy, drie proeflessen, of vragen? Neem vrijblijvend contact op via info@dindua.nl, of zie dindua.nl.