Afbeelding
(Foto: )

Maak kans op filmkaartjes Celle que vouw Croyez

In samenwerking met Cinema Oostereiland biedt Weekblad De Drom deze week twee kaarten aan voor de film Celle que vouw Croyez. Een drama van Safy Nebbou.

In dit Franse drama moet vijftiger Claire, een docent met een succesvolle carrière, zichzelf na een gestrand huwelijk herpakken. Nadat haar jonge geliefde haar verlaat, presenteert ze zich online als de 24-jarige, prachtige jonge Clara. Zo komt ze in contact met Alex. De twee vallen al snel als een blok voor elkaar. En hoewel alles zich afspeelt in de virtuele wereld, zijn hun gevoelens levensecht. Als Alex echter aanstuurt op een ontmoeting, weet Claire zich geen raad. Celle que vouw Croyez is een mooi portret van liefde in moderne tijden. Opnieuw met een indrukwekkende rol van de altijd imponerende Juliette Binoche.

Kans maken op twee kaarten voor Celle que vouw Croyez op zaterdag 7 september om 20.00 uur? Mail dan naar actiedrom@rodi.nl. Voor de winnaar liggen de kaarten klaar bij de kassa aan de Drommedaris. Hij of zij wordt via de mail op de hoogte gesteld. Kaartverkoop en programma zie: www.cinemaenkhuizen.nl.