Lourdes

HOOGKARSPEL - "De maaltijden met onze groep waren heel gezellig en wat mij verbaasde dat je je in zo'n korte tijd zo met elkaar verbonden voelde en dat er zo'n fijne en goede sfeer was." (Deelnemer Westfriese Lourdes Vliegreis 2018).

Westfriese vliegreis Lourdes

Mensen gaan al eeuwenlang op bedevaart naar 'heilige' plaatsen, die om hun religieuze betekenis aantrekkingskracht uitoefenen. Bedevaarten zijn van alle tijden! Ook vandaag de dag hebben mensen behoefte aan bezinning en zoekt men naar diepere waarden in het leven. Wie op pad gaat en openstaat voor contacten, komt andere mensen tegen die ook de taal van ontmoeting spreken. Juist die ontmoetingen in combinatie met vakantie en geloof maken een reis naar Lourdes tot een bijzondere reis. Door die ervaring word je een ander mens. Ook voor niet-gelovigen, buitenkerkelijken en andersdenkenden is een reis naar Lourdes waardevol! Ook onder hen zijn er velen 'op zoek'.

Aanrader

In korte tijd een grote afstand overbruggen en op een aangename manier reizen? In ongeveer anderhalf uur brengt het chartervliegtuig deelnemers van Maastricht naar Lourdes. Graag reizen met mensen uit de omgeving en regio? VNB Westfriesland organiseert voor het achttiende opeenvolgende jaar een groepsreis met medische, pastorale en reisbegeleiding. Data: 26 september tot en met 1 oktober 2019. De bus brengt Lourdes-gangers via opstapplaatsen in Hoogkarspel en Hoorn (gratis!) naar Maastricht Airport. Ook op de terugreis naar Westfriesland staat de bus voor gereed. Opgave/inschrijven: Harry Vet ham.vet@quicknet.nl / 0228-514040 of bij een van de 22 plaatselijke inschrijfadressen.