Voorzitter Anna Koster.
Voorzitter Anna Koster. (Foto: Bloem & Blad)

Kwart eeuw NIVO

REGIO – Trots laat voorzitter Anna Koster weten dat op Nationale Vrouwendag, vrijdag 8 maart, Noord-Hollands Initiatief Vrouwelijke Ondernemers (NIVO) haar vijfentwintig-jarig jubileum viert. NIVO, een club met ruim tachtig vrouwelijke ondernemers uit heel Westfriesland en zelfs daarbuiten. Actieve ondernemers die een zakelijk en toch zeer gezellig netwerk vormen.

De activiteitencommissie organiseert elk jaar een tiental bijeenkomsten waarbij een spreker uitgenodigd wordt, die met haar verhaal haar kennis uitdraagt, of nieuwe inzichten deelt. Zo werd een bedrijfsbezoek georganiseerd naar Dirk de Wit Mode in Bovenkarspel, was er een workshopavond door en voor leden en ook de Foodsisters kwamen langs, zij vertelden over online-marketing.

Het thema waaronder dit jaar de bijeenkomsten georganiseerd worden is 'trots'. "Logisch," meldt Anna. "Als vereniging zijn we trots op het feit dat we al vijfentwintig jaar bestaan. Daarbij ben je als ondernemer altijd trots op dat wat je doet, op je eigen bedrijf. En op alles wat daarbij komt kijken, inclusief de uitdagingen die je overwonnen hebt."

Kernwaarden

Leden helpen elkaar door naar elkaar te luisteren, en elkaar op diverse gebieden, gebruik makend van hun eigen expertise, te adviseren. "Hiervoor hebben wij als vereniging onze kernwaarden op een rij gezet: uitnodigend, flexibel, intelligent, open en actief. Met deze insteek benaderen de leden elkaar." Ruimte voor nieuwe leden is er altijd, NIVO streeft naar een ledental van zeker honderd leden.

Het feest vindt plaats in SKEEF, vanaf 15.30 uur zijn de leden, leden in spe en oud-leden welkom. Zie: www.nivo-nh/activiteiten.