Rami Malek as the rock icon Freddie Mercury.
Rami Malek as the rock icon Freddie Mercury. (Foto: aangeleverd)

Maak kans op filmkaartjes Bohemian Rapsody

ENKHUIZEN - In samenwerking met Cinema biedt Weekblad De Drom deze week twee kaarten aan voor de film Bohemian Rapsody met onder anderen Rami Malek - Lucy Boynton - Gwilym Lee.

Freddie Mercury was naast artiest ook een vechter tegen vooroordelen en vaste gewoontes. Hij werd een van de meest geliefde zangers en entertainers ter wereld. De film volgt de snelle opkomst van de band Queen aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid. Mercury's uit de hand gelopen levensstijl zorgde bijna voor het ineenstorten van de band. Daarnaast zien we hun succesvolle reünie aan de vooravond van Live Aid. Mercury, leidde de band naar een van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van de rockmuziek.

Kans maken op twee kaarten voor de voorstelling voor Bohemian Rapsody, Sing a long, op 13 maart 20.00 uur? Mail dan naar actiededrom@rodi.nl. Voor de winnaar liggen de kaarten klaar bij de kassa aan de Drommedaris. Hij of zij wordt via de mai op de hoogte gesteld. Voor kaartverkoop en informatie over het programma: www.cinemaenkhuizen.nl