Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Maak kans op filmkaartjes Queen of Hearts

In samenwerking met Cinema Oostereiland biedt Weekblad De Drom deze week twee kaarten aan voor de film Queen of Hearts. Een Deens drama van regisseur May el-Toukhy met hoofdrollen voor Trine Dyrholm en Gustav Lindh.

Anne lijkt haar leven op orde te hebben. Ze is getrouwd, heeft twee dochters, een goede baan en een mooi huis. Het leven van de familie wordt echter verstoord wanneer Gustav, Peters roekeloze tienerzoon uit een eerder huwelijk, bij hen intrekt. Terwijl Peter het moeilijk heeft met zijn komst, bouwt Anne al snel een band op met Gustav. Hun relatie verandert wanneer ze alles op het spel zet door de jongen te verleiden en ze voor een keuze met onvoorstelbare gevolgen komt te staan… Hoofdrol in Queen of Hearts is voor de Deense steractrice Trine Dyrholm.

Kans maken op twee kaarten voor Queen of Harts op maandag 24 juni om 20.00 uur? Mail dan naar actiedrom@rodi.nl. Voor de winnaar liggen de kaarten klaar bij de kassa aan de Drommedaris. Hij of zij wordt via de mail op de hoogte gesteld. Voor kaartverkoop en informatie over het programma: www.cinemaenkhuizen.nl