Glimp van het koor
Glimp van het koor (Foto: aangeleverd).

Concert jongerenkoor

ENKHUIZEN - Het jongerenkoor 'Reaching Hand' uit Enkhuizen nodigt belangstellenden uit om op 29 en/of 30 juni te komen luisteren en kijken naar een van de concerten genaamd: BE OUR GUEST.

Reaching Hand bestaat uit 45 jongeren in de leeftijd variërend van 12 tot 45 jaar. Een keer in de vijf jaar hebben we een groot concert waarin we willen laten horen waarom zingen zo fijn is, zowel voor de leden als de luisteraars.Deze keer is op democratische wijze beslist dat het thema van dit concert 'musicals' is.

Muscials

Er zijn prachtige bekende en minder bekende nummers ingestudeerd uit onder meer de musical Soldaat van Oranje, Wicked, the Lion King, Les Miserables. maar ook de wat vroegere musicals komen voorbij. Aanwezigen zingen ook een bekende medley van Nederlandse nummers.

Liefhebbers

De organisatie hoopt veel liefhebbers te mogen ontvangen in Het Postkantoor te Bovenkarspel waar drie maal dit concert wordt uitgevoerd. Zaterdagmiddag om half drie en om acht uur en zondagmiddag om half 3.

Kaarten

Kaarten a € 12.50 inclusief pauzedrankje, zijn verkrijgbaar bij het Postkantoor, Primera Enkhuizen en leden Reaching Hand.