Afbeelding
(Foto: )

KSM & Friends door KSM-Enkhuizen

ENKHUIZEN - Het Koninklijk Stedelijk Muziekkorps Enkhuizen speelt zaterdag 11 mei om 20.00 uur de tweede editie van 'KSM & Friends'. Het concert vindt plaats in De Nieuwe Doelen in Enkhuizen.

Donateursconcert

Naast de succesvolle serie 'Musical Movements'-showconcerten in de Westerkerk gaf het Koninklijk Stedelijk Muziekkorps Enkhuizen traditiegetrouw (bijna) elk voorjaar een donateursconcert in De Nieuwe Doelen. In 2014 is er voor de eerste keer een donateursconcert met de naam 'KSM & Friends' geweest. Die naam is natuurlijk voor tweeërlei uitleg vatbaar: Zijn de solisten die meedoen de 'Friends' of gaat het om de donateurs die tegenwoordig 'Vrienden van het KSM' worden genoemd? Vocale solisten bij deze tweede editie zijn Robin Visser en Yanique Klein Hesselink. Zij zijn onder andere te horen in een compilatie van de mooiste liederen uit Les Miserables. Naast dit duo zingen Rhythm Haakman (Worndown Piano en Vincent) en Megan Roele (The Girl in 14G). Ook het trio 'Triple Treat' (Megan Roele, Annika Kerkhaert en Dyra Tensen) verleent medewerking. Uiteraard speelt het KSM ook enkele concertwerken zoals Vikings en Brave. Alle solisten sluiten samen met het KSM dit concert af met That's what friends are for.

Entreekaarten

Entreekaarten zijn voor € 10,00 te koop bij Boekhandel Smit in de Vijzelstraat, Symijo op het Koperwiekplein, via www.ksmenkhuizen.nl en (indien nog beschikbaar) vòòr aanvang van het concert aan de zaal. Vrienden van het KSM (donateurs) betalen € 8,00.