Claire Darling.
Claire Darling. (Foto: aangeleverd )

Maak kans op filmkaartjes Claire Darling

ENKHUIZEN - In samenwerking met Cinema Oostereiland biedt Weekblad De Drom deze week twee kaarten aan voor de film Claire Darling met onder anderen Catherine Deneuve, Chiara Mastroianni en Alice Taglioni.

Het verhaal van Claire (Catherine Deneuve) die herinneringen ophaalt tijdens het opruimen van haar inboedel. Op een zomerdag besluit Claire haar inboedel te verkopen en ze heeft daarom al haar spullen in de voortuin uitgestald. Als een horde nieuwsgierige buren begint te vechten om de laaggeprijsde antiekstukken, komen Claire's herinneringen uit haar tragische leven terug. Ondertussen wordt haar dochter Marie(Chiara Mastroianni) door een vriendin gewaarschuwd dat haar moeder bezig is al hun bezittingen te verkopen. Hoewel moeder en dochter geen contact meer hebben, komt Marie terug om de verkoop te stoppen en de reden van de verkoop te achterhalen.

Kans maken op twee kaarten voor Claire Darling op 6 mei om 20.00 uur? Mail dan naar actiededrom@rodi.nl. Voor de winnaar liggen de kaarten klaar bij de kassa aan de Drommedaris. Hij of zij wordt via de mail op de hoogte gesteld. Voor kaartverkoop en informatie www.cinemaenkhuizen.nl