Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Maak kans op filmkaartjes Amazing Grace

In samenwerking met Cinema Enkhuizen biedt Weekblad De Drom deze week twee kaarten aan voor de film Amazing Grace. Een concertfilm/documentaire van Alan Elliott.

In 1972 nam Aretha Franklin haar plaat Amazing Grace op, een album dat uitgroeide tot het meest succesvolle gospelalbum aller tijden. Plaats van opname was de New Temple Missionary Baptist Church in Los Angeles. Backing vocals waren er van een doorleefd zingend koor, Mick Jagger verzorgde een gastoptreden. Wat bijna niemand tot voor kort wist: de gehele opname is op film vastgelegd! Regisseur was de vermaarde Sydney Pollack (Out of Africa), maar door een fout liepen beeld en geluid niet synchroon. Nooit eerder zijn de filmopnames correct vertoond aan het publiek. Tot nu.

                

Kans maken op twee kaarten voor Amazing Grace op zondag 8 december om 14.00 uur? Mail dan naar actiededrom@rodi.nl. Voor de winnaar liggen de kaarten klaar bij de kassa van de Drommedaris. Hij of zij wordt via de mail op de hoogte gesteld. Kaartverkoop en programma zie: www.cinemaenkhuizen.nl.