De Dijk beschikt ook over bezorgdienst.
De Dijk beschikt ook over bezorgdienst. (Foto: ALTING SIBERG DESIGN)

Nieuw! All-in feest bij De Dijk

ENKHUIZEN - Al ruim 20 jaar verzorgt De Dijk jaarlijks honderden feesten van klein naar groot. Nieuw is het All-in concept. Voor één bedrag per persoon verzorgt Slijterij De Dijk het feest van A tot Z.

Vanaf € 12.50 p.p. worden een biertap, bar, barkeeper, onbeperkt bier, wijn en fris, statafels, koeling en glaswerk geleverd.

Volledige ontzorging

Alles wordt gebracht en gehaald. Dit is duidelijk voor de klant. Die weet meteen waar hij/ zij aan toe is en hoeft niets meer te regelen. Desgewenst worden ook hapjes geleverd en gezorgd voor muziek in de vorm van een band of een DJ. "Alles wat maar met een feest te maken heeft regelen wij", zegt Willem Hansen.

Alles in huis voor topfeest

Bij De Dijk staat de service hoog in het vaandel. Door de jarenlange ervaring kunnen zij voor elk feest het juiste advies geven. "Of het nu om een feestje gaat voor 20 personen of een feest voor 1000 man; wij hebben alles in huis om elk feest te laten slagen." Bedrijfsfeesten met leuke Foodtrucks?

Bel De Dijk en het wordt geregeld. Dus bij de Dijk geen stress meer voor welk feest dan ook!

Mail voor een vrijblijvende offerte: info@slijterijdedijk.nl of bel met Willem Hansen 0653-310.610. Tot ziens bij De Dijk feestservice / Slijterij De Dijk Enkhuizen.