De Egelantier.
De Egelantier. (Foto: aangeleverd)

Lentekriebels

WIJDENES - Restaurant de Egelantier is er klaar voor, de eerste gasten zijn al met de mooie dagen in februari ontvangen op het zonnige terras, genietend van goede koffie met huisgemaakte appeltaart, een koud biertje of een heerlijk glas wijn. Laat de Lente maar komen!

Maar niet alleen op het terras, ook binnen voelt de gast bij restaurant de Egelantier de lente met de Wijdenesser gastvrijheid waar het in een ongedwongen, gezellige sfeer goed eten is voor een betaalbare prijs. De gevarieerde kaart biedt voor ieder wat wils. Ook biedt restaurant de Egelantier haar gasten diverse arrangementen aan als Walking & Dining en volop gezelligheid tijdens de paasdagen.

Vrijdag 12 en zaterdag 13 april speelt Toneelvereniging 't Mosterdzaadje het toneelstuk 'In de Vlaamsche pot' in het dorpshuis de Wiekslag te Wijdenes. Vooraf kunnen liefhebbers bij restaurant de Egelantier gebruik maken van het theaterdiner à € 17.50 per persoon.

Iets te vieren?

Op zoek naar een gezellige, professionele, betaalbare locatie voor een verjaardag, jubileum, bruiloft of een gezellig dagje uit met vrienden of familie, dan is De Egelantier het juiste adres. Reserveren? Zie http://www.hetmosterdzaadje.nl/kaartverkoop