Gloria Bell.
Gloria Bell. (Foto: Jaimie Trueblood)

Maak kans op twee filmkaartjes van Glora Bell

ENKHUIZEN - In samenwerking met Cinema biedt Weekblad De Drom deze week twee kaarten aan voor de film Gloria Bell,met onder anderen: Julianne Moore, John Turturro, Michael Cera.

Gloria is 58, maar voelt zich nog elke dag een prille dertiger. Haar dagen brengt ze door op kantoor, maar haar avonden is ze steevast te vinden op de dansvloer van clubs in Los Angeles. Wanneer ze op een avond Arnold ontmoet, lijkt er een einde te komen aan haar dagen als vrijgezel. Onverschrokken en met ongelooflijke levensvreugde gaat Gloria het nieuwe avontuur tegemoet. Met GLORIA BELL maakt regisseur Sebastián Lelio een geheel nieuwe versie van zijn succesvolle Chileense film GLORIA. Deze keer met Oscarwinnares Julianne Moore in de titelrol.

Vrijkaarten

Kans maken op twee kaarten voor de voorstelling van Gloria Bell, dinsdag 9 april 14.00 uur? Mail dan naar actiededrom@rodi.nl. Voor de winnaar liggen de kaarten klaar bij de kassa aan de Drommedaris. Hij of zij wordt via de mail op de hoogte gesteld. Voor kaartverkoop en informatie over het programma: www.cinemaenkhuizen.nl