De Dijk
De Dijk Foto: aangeleverd

Autobedrijf De Dijk

ENKHUIZEN - Wie bij De Dijk op De Dolfijn in Enkhuizen naar binnen loopt ziet een duidelijke scheiding tussen drie verschillende secties: het autobedrijf, de scootmobielen en de keukens.

Voor auto's, keukens en scootmobielen

De drempel tussen de drie secties is laag gehouden zodat men eenvoudig eens even een kijkje kan nemen op de andere afdelingen van het bedrijf. Er wordt een soort kruisbestuiving verwacht. Klanten die wachten op hun auto kunnen in de autoshowroom, maar ook in de keukenshowroom gaan zitten. Onder een kopje verse koffie kunnen ze informeren naar nieuwe keukenapparatuur of nieuwe aanrechtbladen, of eventueel een blik werpen op de scootmobielen.

De Dijk Keukens

Naast de auto's en scootmobielen hebben we ook nog de keukens. Bij De Dijk Keukens is de prijs de prijs. We doen niet aan wegloopkorting. "Dat wil zeggen dat we aan tafel een scherpe prijs neerleggen". Als men even over de aankoop wil nadenken, dan geven wij er de tijd voor en proberen niet bij het verlaten van het pand de mensen over de streep te trekken, zodat ze door een nog lagere prijs of korting wel over gaan tot koop. "Bij De Dijk zijn we eerlijk en betrouwbaar en dat vertaalt zich door meteen een goede prijs af te spreken. Bij serieuze klanten maken we ook altijd een 3D-tekening van het ontwerp zodat de klant een impressie heeft van de keuken die hij of zij wil kopen. Wij gaan uit van onze eigen kracht en dat als de prijs goed is en er is wederzijds vertrouwen, men ons de verkoop gunt."

De showroom is ruim opgesteld en er staan mooie keukens voor inspiratie. Nadat klanten geïnspireerd zijn geraakt en een idee hebben, maakt De Dijk dat graag in orde. Door middel van de nieuwste technologieën op inteken gebied lijkt de keuken haast al in de woonkamer aanwezig.

De Dijk scootmobielen

Zoals vermeld kan men bij De Dijk ook terecht voor scootmobielen en rollators. Het aanschaffen van een scootmobiel is voor mensen vaak erg privé en intiem, men wil het sociale leven toch op een bepaald niveau houden en door lichamelijke ongemakken wordt dat vaak iets moeilijker. De extra service van De Dijk is dan erg welkom. De belangrijkste vraag is altijd wat willen de mensen en wat kunnen de mensen nog. Om die vraag te beantwoorden levert de Dijk extra service in de vorm van technische adviezen en technische aanpassingen en wat wordt er gezamenlijk gekeken naar wat het best bij de klant past. Om de mensen daarna te begeleiden en vertrouwen te geven in het gebruik van scootmobielen verzorgt hij ook rijlessen.