De eigenaren va de nieuwe Peugeot 208.
De eigenaren va de nieuwe Peugeot 208. (Foto: aangeleverd)

Auto Tensen verkoopt eerste nieuwe Peugeot 508

ENKHUIZEN - De eerste verkoop van de nieuwe Peugeot 508 is een feit! Autobedrijf Tensen is PCA Merkspecialist en een onafhankelijk BOVAG autobedrijf voor onderhoud en reparatie van de merken Peugeot en Citroën. Zij verkochten de Peugeot 508 aan een trouwe klant. Het autobedrijf is te vinden aan de Dolfijn 4 in Enkhuizen.

Arjan Reus: "Wij besteden veel aandacht aan onze klanten, dus het is erg fijn om een van onze vaste klanten gelukkig te kunnen maken met een nieuwe auto. De nieuwe Peugeot 508 is een elegante en sportieve auto met een krachtig design en maakt rijden tot een echte beleving. De 508 maakt gebruik van de modernste veiligheids- en rijhulpsystemen. Met ons team van specialisten staan we klaar om klantgericht goede service te bieden tegen betaalbare tarieven. Wij wensen de nieuwe eigenaar heel veel jaren rijplezier met zijn nieuwe bolide!"

Zonnebrillenactie

"Juist omdat we veel aandacht aan onze klanten besteden hebben we een leuke actie in het leven geroepen. Iedereen die bij ons een afspraak maakt ontvangt een zonnebril cadeau", vervolgt Arjan Reus. "Mensen die op vakantie, een dagje weg gaan of lekker thuis genieten van de zomer, kunnen een selfie/foto met de Auto Tensen zonnebril maken en deze onder het daarvoor bestemde bericht op onze Facebookpagina plaatsen. Eind september belonen wij dan de meest origineelste, gekste of leukste foto met een verfrissende prijs!" Geen Facebook? Mail de foto naar: foto@autotensenenkhuizen.nl Let op! Deze foto wordt op de Facebookpagina geplaatst. Zie: Facebook.com/AutoTensenEnkhuizen.