Het nieuwe bestuur.
Het nieuwe bestuur. (Foto: aangeleverd)

West Frisia maakt frisse start

ENKHUIZEN - Tijdens een bijzondere algemene ledenvergadering heeft voetbalvereniging West Frisia na een roerig jaar een nieuw bestuur gekozen en geïnstalleerd. De volgende bestuursleden zijn gekozen:Leonie de Groot - VoorzitterCynthia van Bezooijen - PenningmeesterNikki Oud - Secretaris Peter Groot - Technische zaken Derwin Dirven - SponsoringAnkie Eleveld - Jeugdzaken Marcel Smalheer - Facilitaire zaken Inge Bloem - Dames en meisjeszaken

Aftredend voorzitter Amanda Stelling werd door de vergadering gehuldigd tot Erelid. Zij sprak de vergadering toe en deelde een aantal hoogtepunten uit de periode waarin zij voorzitter was. Het huidige bestuur én erevoorzitter Evert May bedankten Amanda op haar beurt voor de enorme inspanningen die zij al deze jaren verricht heeft voor West Frisia. Natuurlijk werden ook de overige drie aftredende leden én de formateurs van het nieuwe bestuur in het zonnetje gezet voor hun inspanning.

Enthousiaste leden

Het nieuwe bestuur gaat met acht enthousiaste leden van start en zoekt nog een negende lid om het bestuur volledig te maken. Er is voor dit aantal gekozen om alle beleidsvelden in het bestuur te plaatsen om zo de communicatielijnen korter te maken. Het nieuwe bestuur wil tijdens de volgende algemene ledenvergadering een nieuw beleidsplan presenteren. Op korte termijn houden ze zich vooral bezig met het verstevigen van de communicatie binnen de vereniging, technische zaken en de kantine.