Dinerbuffet voor 65-plus Enkhuizers

ENKHUIZEN – Het welzijnswerk van Welwonen organiseert zaterdag 15 juni van 17.00 tot 20.00 uur in wijkcentrum en eetcafé de Bonte Veer een dinerbuffet voor 65-plus Enkhuizers. Bij inschrijving is er plaats voor maximaal tachtig personen.

De ervaring leert dat het buffet altijd snel is uitverkocht

Het drie-gangen-diner bestaat uit een voorgerecht met een keuze uit twee soorten soep en een hoofd- en nagerecht vanaf het buffet. Er is een keuze uit verschillende gerechten en een ijsverrassing. De kosten zijn € 15,00 per persoon. Deze prijs is exclusief drankjes. Per persoon worden de drankjes bijgehouden, ze worden na afloop afgerekend.

Vanaf woensdag 22 mei kunnen liefhebbers reserveren tijdens de openingstijden van het eetcafé. Van woensdag tot en met vrijdag tussen 13.00 en 20.00 uur en op zaterdags van 16.00 tot 20.00 uur. De Bonte Veer is gesloten op maandag, dinsdag en zondag en op 26 mei tot en met 2 juni. Reageer snel, want de ervaring leert dat het buffet altijd snel is uitverkocht. Vol is Vol. Tijdig aanmelden is zeer welkom.

Reageer snel, want vol is vol

Detalis

De Bonte Veer is te vinden aan de Wielewaal 1 in Enkhuizen. De zaal is open vanaf 16.30 uur. Zorg dat u er dan bent. Het buffet wordt bij binnenkomst afgerekend. Vragen of meer weten over de Bonte Veer? Bel gerust.

Meer weten?
www.bonteveer.nl.