Veel prijzen te winnen voor vroege vogels!

ENKHUIZEN – De Aldi-vestiging aan het Rode Paard 1 wordt gerestyled. Bij de 'opening' op 22 mei zijn er vanaf 8.00 uur veel prijzen te winnen. Het wordt een feestelijke gebeurtenis, waarbij de filiaalleider Mark de Vaal de gerestylde winkel opent met het doorknippen van het rode lint.

Restyling Aldi: meer sfeer en producten

Het vernieuwde filiaal zal vooral een andere uitstraling hebben waarbij meer aandacht is voor sfeer. Daarnaast is er een bredere keuze voor de consument omdat het aanbod van het assortiment is vergoot. Ook de vindbaarheid van producten en acties is verbeterd door betere signing in de winkel De nadruk van het assortiment ligt op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit, maar ook uiteraard op het versgebakken brood. De goed geteste producten, bekend als de 'Trots van Aldi' geven aan dat naast de voordelige prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Gezellige drukte

De verwachting is dat het op de ochtend van woensdag 22 mei een gezellige drukte wordt. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als schroefboormachines, combihamers of een tegoedbon van maximaal € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er - zolang de voorraad strekt - een gratis herbruikbare Aldi-tas. Ter gelegenheid van de feestelijke dag staat er 22 mei een foodtruck op de parkeerplaats om de klanten extra te verwennen. Daar worden heerlijke verse gerechtjes met de producten van Aldi bereid die klanten gratis kunnen proeven.

Duurzame winkel

Voor Aldi is duurzaamheid belangrijk. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Tijdens de restyling is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Papier en folie worden 100% gerecycled. Alle binnen- en buitenverlichting is LED-verlichting. Bij de verbouwing werden regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken. De vernieuwde Aldi beschikt over 79 eigen parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op ma. t/m vr. 8.00 tot 21.00 uur, za. 8.00 tot 20.00 uur en op zo. 10.00 tot 19.00.